Agility treenilöiset tiistaina. Mentiin jo n. 20 estettä puhtaasti. Aika hyvi! Huono piirros paintilla ja sekalaiset selvitykset:

Ihan ekana tehtiin pöytää.. Ei oltu harjoteltu ollenkaa. :D Ihan hyvin hoksas idean muutamalla toistolla.

Ekalla kerralla pudotti 3 muurin palikat.. Se sitten saatiin onnistumaan ja edettiin hypylle 10.. Tein liian hätäsen rytmityksen ja K tuli 11 hypyn ohi. Noo se saatiin toisella onnistumaan ja sitten mentiinkin jo 24 hypylle asti muistaakseni. Tuolla 24,25 & 26 hommassa oli jotain säätöä.. En vain millään muista mitä. Se taisi kyllä olla vasta kepeillä, että K ei lähteny pujottelemaan ku lähin liian hätäsesti perään. No kuitenkin lopulta päästiin ihan maaliinki asti ja mentiin treenaileen kontakteja, jotka suju muuten hyvin.

Toisella kerralla 5 hypyllä aloin tekemään valssia, joka jollain tavalla epäonnistui ja K meni aivan liian suurella kaarella ja tuli 6 hypyn ohi. 5 uudestaan vaan ja kaikki meni tosi hyvin ennen 27 keppejä, joilla meni muistaakseni toiseen väliin, koska mä ohjasin huonosti. Siitäkin selvittiin ja päästiin maaliin toisella yrittämällä.

Tuohon toiseen rataan olin tosi tyytyväinen. Kouluttajaki sano, että kohta hyppyradoille ollaan valmiita. Ohjaaja vaan ei oo vielä henkisesti valmis kisaileen. Harjotellaan vielä.. Kyllä me ehitään kisata ihan tarpeeksi tulevaisuudessa. :)